Brukerstøtte-ikon

Support

Nedenfor finner du svar på de vanligste spørsmålene i forbindelse med registrering og innlogging.


Problemer med registrering

For å registrere deg som bruker av Superlæring du benytte linken du fikk fra din utdanningsinstitusjon. Dersom du ikke har denne, eller linken ikke fungerer, ta kontakt med oss på [email protected] så hjelper vi deg!

Glemt passord

Besøk siden tilbakestill passord og følg instruksjonene. Denne siden finner du også ved å trykke på "Logg inn" øverst til høyre og deretter "Glemt passord?"

Glemt brukernavn

Brukernavnet er din e-postadresse. Dersom du har glemt hvilken e-postadresse du brukte da du registrerte deg, kan du søke opp "Superlæring" i innboksen til de ulike e-postadressene du benytter. Du vil finne en velkomstmail fra Superlæring i innboksen til e-postadressen du brukte til å registrere deg. Alternativt kan du følge instruksjonene for "Glemt passord" ovenfor og forsøke dette for de ulike e-postadressene du bruker. Du vil da motta en e-post fra Superlæring til den e-postadressen som brukerkontoen din er knyttet til. Du kan også kontakt oss på [email protected].

Andre problemer med innlogging

Det hender at brukere feilstaver e-postadressen sin i registreringsprosessen. Da er det vanskelig å logge seg inn igjen senere. For å undersøke om det er tilfelle, kan du gå til innboksen din og søke på "Superlæring". Dersom du ikke finner en velkomstmail fra oss, har du mest sannsynlig ingen brukerkonto knyttet til den e-postadressen. I såfall må du registrere deg på nytt eller kontakte oss på [email protected] slik at vi kan rette opp en eventuell feilstavet e-postadresse.


Har du andre spørsmål til Superlæring? Logg inn for å få tilgang til flere spørsmål og svar eller send en e-post til [email protected].